O nás

Produkty
ACARA

Výroba
ACARA

Individuální
úpravy

Obdržené
certifikáty

Školení

 

Vítejte ve společnosti ACARA

 

Společnost Acara Praha s.r.o. byla založena v roce 1999 s cílem vyrábět a dodávat na trh kvalitní stavební a podlahové lišty za příznivou cenu. Od té doby se společnost dynamicky rozvíjí, rozšiřuje svůj sortiment a celkově zvyšuje rozsah působnosti a objem výroby. V současnosti má Acara provozovnu na Praze 10, kde je na prodejně k dispozici zboží na ploše přes 1 000 m2. Naši profesionálně vyškolení prodejci poskytují skvělý servis ve formě fundovaného poradenství, odborných konzultací nebo asistencí v prodeji i přípravou a kalkulací pro větší projekty. Efektivně zásobujeme trh v celé České republice, Slovenské republice a v dalších okolních zemích. Zásluhou funkčního systému přepravy zboží se Acara může chlubit velice rychlou obsluhou všech koncových zákazníků z velkoobchodní i maloobchodní sféry.

Acara jako český výrobce stavebních i podlahových lišt neustále rozšiřuje svoji výrobu a kromě nerezových, hliníkových lišt dokáže již nabídnout také výrobu plastových lišt nebo soklových MDF lišt. Zavádíme postupně do výroby další produkty tak, abychom byli schopni v blízké době nabídnout celé spektrum produktů pro podlahy a stavbu v té nejvyšší kvalitě. V rámci české výroby a s certifikovanými materiály jsme již nyní spolehlivým dodavatelem pro mnoho velkých odběratelů.

 

 

NAŠE MISE

 

Dokážeme díky těmto všem našim výhodám doručit perfektní výsledný produkt na zakázku v menších i větších sériích a v požadovaných rozměrech, povrchových úpravách nebo v balení přesně dle zadání. ACARA PRAHA, s.r.o. je přední český výrobce lišt, který spolehlivě kombinuje vysokou kvalitu produktů, férové ceny a perfektní dodací podmínky.

Zároveň zastupujeme v oblasti profilů a lišt špičkové zahraniční značky, jako jsou DURAL, SCHLÜTTER, SALAG a další. Zajišťujeme také různá exkluzivní zastoupení světových značek v oblasti stavební chemie nebo nářadí, jakými jsou ISOMAT, STAUF, VELOSIT nebo SIGMA. Právě zastoupení těchto špičkových výrobců s celosvětovou působností je jedním z důkazů kvalitní nabídky, zkušeností a pověsti Acary.

Kromě mezinárodních značek již nabízíme i v dalším sortimentu vlastní brandy - například FLOOR CONCEPT v oblasti podlah nebo MAXX CHEMIE v oblasti tmelů, lepidel, hydroizolací a další stavební chemie.

 

NAŠE VIZE

 

S Acarou je velice snadné optimalizovat pracovní procesy přímo na stavbě nebo při celém projektu, protože efektivně a přímo k Vám doručíme ty nejlepší produkty za rozumné ceny v požadované kvalitě. Díky velkoobchodním partnerstvím dokážeme nabídnout skvělý poměr mezi cenou a kvalitou a nákupní proces zefektivňujeme každý den, kdy B2B e-shop a online podpora jsou již standardem. V maloobchodní oblasti nabízíme soubory produktů tak, aby zákazník našel vše snadno a pod jednou střechou.

V blízké budoucnosti se stane Acara jedním z předních dodavatelů s kompletní nabídkou stavebních profilů, podlahových lišt, stavební i podlahové chemie a plošného materiálu včetně vlastního příslušenství a nářadí. Již nyní jsou naše standardy nastaveny na evropskou i světovou úroveň a tak jakékoli další kroky směrem k rozvoji firmy budou vždy snazší a efektivnější.

 

Mezníky

 

2020 – Vlastní výroba - rozšíření o profilování, ohraňování, automatizace balení
2019 – Expediční a výrobní sklad v Litomyšli, nové prodejny Litomyšl
2018 – Otevření nové prodejny ACARA PLUS v Čestlicicích
2017 – Založení ACARA Slovakia s.r.o. a vytvoření administrativního centra
2016 – Spuštění realizační sekce
2015 – Rozšíření prodejny na Praze 10
2011 – Otevření nové prodejny na Praze 10

2006 – Reorganizace společnosti, centralizace v Praze
2004 – Otevření pobočky v Opavě
2002 – Otevření pobočky v Černé Hoře
2001 – Výrobní závod
1999 – Založení společnosti

 

Slovo majitele

 

Zdá se až neuvěřitelné, že Vám v této dynamické době mohu představit naši společnost, která již 23 let působí v oblasti stavebnictví. Jsem nadšen, že právě v těchto dospívajících letech firmy Vám, našim úžasným zákazníkům, můžeme posloužit produkty, zkušenostmi, inovacemi a někdy i šálkem dobré kávy.

Nikdy jsem takto veřejně neuváděl, co v kostce znamená „ACARA“. A právě dnes toto napravuji. ACARA = TRADICE. Tradiční dodavatel, výrobce a poskytovatel poradenství v oblasti specializovaného stavebnictví.

Naším krédem a posláním je následující:

  • Poskytovat svým zákazníkům ty nejlepší produkty a služby v ideální ceně. Jsme připraveni stále se zdokonalovat a vyhovět Vašim novým potřebám. Neustále vytváříme nové trhy, nové možnosti a tím i zakázky. Učíme své zákazníky pracovat s moderními a stále dokonalejšími produkty. Seznamujeme s novými trendy.
  • Předáváme svým zákazníkům to nejlepší z nás a tím napomáháme jejich růstu.
  • Děkuji Vám všem – našim úžasným zákazníkům – kteří nám vkládáte svou důvěru a projevujete svá přání. My je vždy rádi splníme. Tím se zdokonalujeme a rosteme spolu s Vámi.

Jaroslav Stibor, majitel

 

Jsme držitelem těchto osvědčení a certifikátů kvality: